<div dir="ltr">Уште една информација која можеби би била интересна за некој<div><br></div><div>Фирма која работи за Австралиски пазар, бара некој што би изработувал ботови кои пробуваат да субмитираат содржина по сајтови. Звучи нелегално, ама во конкретниов случај не е. Ако има некој заинтересиран може да ме контактира за да му препратам контакт. Би требало добро да е платено.</div><div><br></div><div><br></div><div><br></div></div>