<div dir="ltr"><div class="" style="font-size:medium"></div><div id=":2eg" class="" style="font-size:12.8px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;padding-bottom:5px"><div id=":2ef" class=""><div dir="ltr">Идејата е да идеме у Хамбург на <span class="">CCC</span> оваа година со малку предигра.<div><br></div><div>Се наоѓаме во Брно ден-два пред конгресот, пиеме пиво и јадеме и го фаќаме чехословачко-австрискиот воз со *вагон кафана* што оди до Хамбург преку Прага и Берлин. Вагон кафана е pretty self-explanatory ама еве да спомнам дека има пиво на точење и готвена храна.</div><div><br></div><div>Стандард конгресот у Хамбург 3-4 дена и назад. <br><br>Летови од Скопје има до Виена (2ч оддалечено) и Братислава (~1ч оддалечено) - автобус до Брно од Аеродром е нешо као 10 евра со <a href="http://studentagency.cz/" target="_blank">studentagency.cz</a>.</div><div><br></div><div>Алтернатива е со коли/комбе, ама така ќе се ограничиме со место и трошоците за рентање комбе + бензин сигурно ќе бидат скоро исти ко и со авион+воз.</div><div><br></div><div>Discuss.</div></div></div></div><div class="gmail_signature" data-smartmail="gmail_signature">Арангел<br>xmpp/mail<br>ufo \o/ <a href="http://linux.net.mk" target="_blank">linux.net.mk</a><br><a href="http://blog.spodeli.org" target="_blank">http://blog.spodeli.org</a></div>
</div>