<p dir="ltr"><br>
> Се наоѓаме во Брно ден-два пред конгресот, пиеме пиво и јадеме и го фаќаме чехословачко-австрискиот воз со *вагон кафана* што оди до Хамбург преку Прага и Берлин. Вагон</p>
<p dir="ltr">Кој е тој воз? Дај линк со пари и time table? Колку време вози?</p>
<p dir="ltr">> Стандард конгресот у Хамбург 3-4 дена и назад. <br>
><br>
> Летови од Скопје има до Виена (2ч оддалечено) и Братислава (~1ч оддалечено) - автобус до Брно од Аеродром е нешо као 10 евра со <a href="http://studentagency.cz">studentagency.cz</a>.</p>
<p dir="ltr">Кога последен пат си го користел? Free for all е без некоја студент легитимација?</p>
<p dir="ltr">-- <br>
Глиша</p>