[femusk] Средба #9, 10. мај 2016

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Wed May 4 12:35:03 UTC 2016


Здраво,

Во вторник,10. мај, е мајската фронт-енд средба во Хаклаб и има отворен
слот за дизајн тема.
За инспирација за тоа што би можело да се презентира погледнете ја листата
со идеи на крајот на документов <http://piratepad.net/yyU20gfYrf>.

Останато на програмата е:

   - React lifecycle methods and DOM manipulation - За малце по advanced,
   но сепак корисни React ствари. Ќе презентира Дуле.


Се гледаме!

Поз,
Ана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/front-end/attachments/20160504/f3cb302a/attachment.html>


More information about the Front-end mailing list