[femusk] Средба #9, 10. мај 2016

Azder azhder at gmail.com
Thu May 5 06:38:02 UTC 2016


убаво ќе биди денес,
можеби дури и доцна,
да се најави настанот,
па и со само еден презентер.

2016-05-04 14:35 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:

> Здраво,
>
> Во вторник,10. мај, е мајската фронт-енд средба во Хаклаб и има отворен
> слот за дизајн тема.
> За инспирација за тоа што би можело да се презентира погледнете ја листата
> со идеи на крајот на документов <http://piratepad.net/yyU20gfYrf>.
>
> Останато на програмата е:
>
>    - React lifecycle methods and DOM manipulation - За малце по advanced,
>    но сепак корисни React ствари. Ќе презентира Дуле.
>
>
> Се гледаме!
>
> Поз,
> Ана
>
> _______________________________________________
> Front-end mailing list
> Front-end at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/front-end
>
>


-- 
Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/front-end/attachments/20160505/9b111f0b/attachment.html>


More information about the Front-end mailing list