[femusk] Фронтенд работилници

Azder azhder at gmail.com
Wed May 11 09:41:47 UTC 2016


Здраво,

ако имате идеи што може или сакате да се прават,
пишете ги во овој документ:

http://piratepad.net/LJ2s9N7i8D

го одделив од тој за презентации

http://piratepad.net/yyU20gfYrf

оти веќе има доволно за читање таму.

Исто така, да не заборавам,
на тој вториот за презентации,
почнав да му правам и backup овде

https://github.com/femusk/meetups

-- 
Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/front-end/attachments/20160511/a7ed8d99/attachment.html>


More information about the Front-end mailing list