[femusk] Средба #9, 10. мај 2016

Azder azhder at gmail.com
Sat May 7 07:21:20 UTC 2016


Со извинување за доцното објавување на други места,
излезе ненадајна зафатеност :/

2016-05-06 13:01 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:

> Еве го блог постот, Бобан ќе ја презентира темата најавена од минатиот
> месец.
>
> http://b10g.spodeli.org/2016/05/front-end-9-10-2016-19.html
>
> 2016-05-05 8:38 GMT+02:00 Azder <azhder at gmail.com>:
>
>>
>> убаво ќе биди денес,
>> можеби дури и доцна,
>> да се најави настанот,
>> па и со само еден презентер.
>>
>> 2016-05-04 14:35 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
>>
>>> Здраво,
>>>
>>> Во вторник,10. мај, е мајската фронт-енд средба во Хаклаб и има отворен
>>> слот за дизајн тема.
>>> За инспирација за тоа што би можело да се презентира погледнете ја
>>> листата со идеи на крајот на документов
>>> <http://piratepad.net/yyU20gfYrf>.
>>>
>>> Останато на програмата е:
>>>
>>>    - React lifecycle methods and DOM manipulation - За малце по
>>>    advanced, но сепак корисни React ствари. Ќе презентира Дуле.
>>>
>>>
>>> Се гледаме!
>>>
>>> Поз,
>>> Ана
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Front-end mailing list
>>> Front-end at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/front-end
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> Се читаме (Se chitame).
>>
>
>
> _______________________________________________
> Front-end mailing list
> Front-end at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/front-end
>
>


-- 
Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/front-end/attachments/20160507/024c7869/attachment.html>


More information about the Front-end mailing list