[Mozilla] MozBalkans 2011 Sofia

Gorjan Jovanovski jovanovski at gorjan.info
Tue Apr 26 12:11:05 CEST 2011


Никој ми нема кажано дека може да иде. Јас незнам дали ќе можам бидеќи треба
на 4ти да полагам Македонски матура, али сега зборат дека ја преместиле на
14ти, така да сеуште не е јасно...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20110426/87ae2606/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list