[Mozilla] Телефони

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon May 5 19:16:58 UTC 2014


Јас земав еден кеон телефон од Горјан на состанокот на 05.05.2014.

Поздрав,
Стама

2014-05-02 10:20 GMT+02:00 Gorjan Jovanovski <jovanovski at gorjan.info>:
> Инаку, пристигнаа телефоните денес, ќе ги донесам на следен состанок
>
>
> 2014-04-27 22:29 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>
>> > Нема активирано forwarding, но ќе активирам за тоа сандаче, но и за
>> > contact at .
>>
>> Активирав пренасочување и за двете сандачиња кон адресите на следните
>> луѓе:
>>
>> - Новица Наков
>> - Игор Стаматовски
>> - Дамјан Георгиевски
>> - Горјан Јовановски
>> - Димитар Јованов
>> - Ванчо Стојков
>> - Марко Палоски
>> - Николчо Гошев
>> - Иван Стаменов
>> - Филип Стаменков
>> - Христина Клинчарова
>> - Гоце Митевски
>>
>> Пишете ако треба да додадам уште некого.
>>
>> Поздрав,
>> Гоце
>>
>> ---
>>
>> Goce Mitevski
>> Independent Professional
>>
>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>http://www.behance.net/GoceMitevski
>>http://www.nicer2.com/about
>>http://monsteer.deviantart.com/
>>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>>
>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>
>>
>> 2014-04-27 21:52 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>> >> Трето дали имате ставено forwarding на firefoxos at mozilla.mk до нашите
>> >> лични мејлови и дали некој го проверува мејлот?
>> >
>> > Нема активирано forwarding, но ќе активирам за тоа сандаче, но и за
>> > contact at .
>> >
>> >> кој е мојот директен контакт во Мозила за прашања околу FirefoxOS?
>> >
>> > Па, веројатно Brian King. Пиши му на Новица мејл за повеќе детали,
>> > бидејќи додека е отсутен, колку што знам, не следи што се случува на
>> > листава.
>> >
>> > Поздрав,
>> > Гоце
>> >
>> > ---
>> >
>> > Goce Mitevski
>> > Independent Professional
>> >
>> > ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>> > ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
>> > ■ http://www.nicer2.com/about
>> > ■ http://monsteer.deviantart.com/
>> > ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
>> >
>> > I'm on Twitter: @GoceMitevski
>> >
>> >
>> > 2014-04-27 19:16 GMT+02:00 Gorjan Jovanovski <jovanovski at gorjan.info>:
>> >> Ќе ти го дадам јас тој што го нарачав
>> >>
>> >>
>> >> 2014-04-27 16:21 GMT+02:00 Igor Stamatovski
>> >> <igor.stamatovski at gmail.com>:
>> >>
>> >>> Ќе ми треба еден од овие телефоните во оваа фаза дур трае медиумската
>> >>> промоција.
>> >>>
>> >>> Второ ќе ми треба некој communications apprentice, на кому ќе му ги
>> >>> пренесам контактите и информациите што ќе ги споделувам со медиумите
>> >>> според начелата за градење на заедница.
>> >>>
>> >>> Трето дали имате ставено forwarding на firefoxos at mozilla.mk до нашите
>> >>> лични мејлови и дали некој го проверува мејлот?
>> >>>
>> >>> Почнав да добивам барања за информации за настанот за 10 мај и прашања
>> >>> за FirefoxOS освен презентацијата што ја сподели Новица на емаил,
>> >>> имаме други информации околу FirfoxOS и кој е мојот директен контакт
>> >>> во Мозила за прашања околу FirefoxOS?
>> >>>
>> >>> Поздрав,
>> >>> Игор
>> >>>
>> >>> 2014-04-24 10:39 GMT+02:00 Gorjan Jovanovski <jovanovski at gorjan.info>:
>> >>> > Дечки,
>> >>> >
>> >>> > Стигнаа уште 2 телефона од Mozilla, и како што осеќав ги углавија на
>> >>> > царина.
>> >>> > Ништо посебно, праќачот ќе покрие се, само сега некои документи
>> >>> > доставувам
>> >>> > до UPS за да ги царинат и викаат за 2-3 дена белким ќе ги добиеме.
>> >>> >
>> >>> > --
>> >>> > Portfolio: http://gorjan.info
>> >>> > LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
>> >>> >
>> >>> > _______________________________________________
>> >>> > Mozilla mailing list
>> >>> > Mozilla at lists.softver.org.mk
>> >>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>> >>> >
>> >>>
>> >>>
>> >>>
>> >>> --
>> >>> Igor
>> >>> _______________________________________________
>> >>> Mozilla mailing list
>> >>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>> >>
>> >>
>> >>
>> >>
>> >> --
>> >> Portfolio: http://gorjan.info
>> >> LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
>> >>
>> >> _______________________________________________
>> >> Mozilla mailing list
>> >> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>> >>
>> _______________________________________________
>> Mozilla mailing list
>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
>
>
>
> --
> Portfolio: http://gorjan.info
> LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
>
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>-- 
Igor


More information about the Mozilla mailing list