[Mozilla] Телефони

Gorjan Jovanovski jovanovski at gorjan.info
Fri May 2 08:20:02 UTC 2014


Инаку, пристигнаа телефоните денес, ќе ги донесам на следен состанок


2014-04-27 22:29 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:

> > Нема активирано forwarding, но ќе активирам за тоа сандаче, но и за
> contact at .
>
> Активирав пренасочување и за двете сандачиња кон адресите на следните луѓе:
>
> - Новица Наков
> - Игор Стаматовски
> - Дамјан Георгиевски
> - Горјан Јовановски
> - Димитар Јованов
> - Ванчо Стојков
> - Марко Палоски
> - Николчо Гошев
> - Иван Стаменов
> - Филип Стаменков
> - Христина Клинчарова
> - Гоце Митевски
>
> Пишете ако треба да додадам уште некого.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> ---
>
> Goce Mitevski
> Independent Professional
>
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://www.nicer2.com/about
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2014-04-27 21:52 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
> >> Трето дали имате ставено forwarding на firefoxos at mozilla.mk до нашите
> >> лични мејлови и дали некој го проверува мејлот?
> >
> > Нема активирано forwarding, но ќе активирам за тоа сандаче, но и за
> contact at .
> >
> >> кој е мојот директен контакт во Мозила за прашања околу FirefoxOS?
> >
> > Па, веројатно Brian King. Пиши му на Новица мејл за повеќе детали,
> > бидејќи додека е отсутен, колку што знам, не следи што се случува на
> > листава.
> >
> > Поздрав,
> > Гоце
> >
> > ---
> >
> > Goce Mitevski
> > Independent Professional
> >
> > ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
> > ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
> > ■ http://www.nicer2.com/about
> > ■ http://monsteer.deviantart.com/
> > ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
> >
> > I'm on Twitter: @GoceMitevski
> >
> >
> > 2014-04-27 19:16 GMT+02:00 Gorjan Jovanovski <jovanovski at gorjan.info>:
> >> Ќе ти го дадам јас тој што го нарачав
> >>
> >>
> >> 2014-04-27 16:21 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com
> >:
> >>
> >>> Ќе ми треба еден од овие телефоните во оваа фаза дур трае медиумската
> >>> промоција.
> >>>
> >>> Второ ќе ми треба некој communications apprentice, на кому ќе му ги
> >>> пренесам контактите и информациите што ќе ги споделувам со медиумите
> >>> според начелата за градење на заедница.
> >>>
> >>> Трето дали имате ставено forwarding на firefoxos at mozilla.mk до нашите
> >>> лични мејлови и дали некој го проверува мејлот?
> >>>
> >>> Почнав да добивам барања за информации за настанот за 10 мај и прашања
> >>> за FirefoxOS освен презентацијата што ја сподели Новица на емаил,
> >>> имаме други информации околу FirfoxOS и кој е мојот директен контакт
> >>> во Мозила за прашања околу FirefoxOS?
> >>>
> >>> Поздрав,
> >>> Игор
> >>>
> >>> 2014-04-24 10:39 GMT+02:00 Gorjan Jovanovski <jovanovski at gorjan.info>:
> >>> > Дечки,
> >>> >
> >>> > Стигнаа уште 2 телефона од Mozilla, и како што осеќав ги углавија на
> >>> > царина.
> >>> > Ништо посебно, праќачот ќе покрие се, само сега некои документи
> >>> > доставувам
> >>> > до UPS за да ги царинат и викаат за 2-3 дена белким ќе ги добиеме.
> >>> >
> >>> > --
> >>> > Portfolio: http://gorjan.info
> >>> > LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
> >>> >
> >>> > _______________________________________________
> >>> > Mozilla mailing list
> >>> > Mozilla at lists.softver.org.mk
> >>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >>> >
> >>>
> >>>
> >>>
> >>> --
> >>> Igor
> >>> _______________________________________________
> >>> Mozilla mailing list
> >>> Mozilla at lists.softver.org.mk
> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >>
> >>
> >>
> >>
> >> --
> >> Portfolio: http://gorjan.info
> >> LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Mozilla mailing list
> >> Mozilla at lists.softver.org.mk
> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >>
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>-- 
Portfolio: http://gorjan.info
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140502/abd8711d/attachment-0001.html>


More information about the Mozilla mailing list