[Mozilla] TODO за настанот

Gorjan Jovanovski jovanovski at gorjan.info
Tue May 6 09:09:00 UTC 2014


Да дополнам тоа што Игор напиша

ТОДО ако го правиме настанот

 * Храна : Бравос (Горјан: ќе контактирам да ми кажат се детално што имаат
за да установаме колку пари ќе ни е тоталка)
http://www.restorani.com.mk/restoran/restoran_bravos_klub/149
сендвичи, пици
* Кафе, Сок, Вода ( ако можеме од дисконт, Димитар ќе праша, дали
имаат достава)  120 литри од што (60 литри вода, 60 литри сок)
* РедБул со фрижидерче (без пари) (Горјан: моментално барам контакт)
* Чаши пластични
* Салфетки
* Нескафе (без пари)
* Шеќер, Млеко
* Известување на менторите и организирање сосанок со нив
* Известување на учесниците по маил

Земајте ги другите задачи кој што ќе прави и денес утре да ги финализираме
:)

пс. Плус до кај сме со барањата за интернет врска на настанот?
ппс. Дали да направиме FB настан за ова, онака од маркетиншки аспект
гледано само да се види дека сме правеле и да се прошири на ФБ малце (ако
се прави, да се направи пред меилот и во истиот да се стави линк до
настанот за да се зачленат луѓе, пак чисто маркетиншки)

-- 
Portfolio: http://gorjan.info
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140506/a4d9d4ba/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list