[Mozilla] Пијалоци

Dimitar Jovanov dimitar.jovanov.92 at gmail.com
Tue May 6 13:55:57 UTC 2014


Дали одговара да се земат

20 L вода
40 L кока кола
40 L густ
20 L фанта

Зашто се на се ни треба 120 L за настанот.

За достава мислам дека најубаво е преку doma.mk они вршат достава, ако ова
ни е нарачката ќе видам како ни одговараат термините кои ги имаат поставено
во кои вршат достава.

Поздрав,
Диме
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140506/4a2f7bff/attachment-0001.html>


More information about the Mozilla mailing list