[Mozilla] интернет

novica novica at on.net.mk
Tue May 6 21:02:15 UTC 2014


Здраво,

Се вратив вчера и се надевам ќе стигнам да ги прочитам сите мејлови што
сте ги пишале.

Во меѓувреме Бобан од Телеком не одговори ништо за интернет. Му пишав на
18 април по што на 23ти ме праша за колку луѓе станува збор. На мејлот
што му го пратив потоа на 24 арпил не одговори до денес.

Денес кога му пишав ми се врати ауто-реплај дека не е на работа од 2 до
9 мај, што би се рекло дека нема да ни одговори сигурно до 10-ти.

Така што треба да ги провериме другите опции?

-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list