[Mozilla] Пијалоци

Dimitar Jovanov dimitar.jovanov.92 at gmail.com
Thu May 8 10:19:36 UTC 2014


За пијалоците потребо е некој од слободен софтвер да се регистрира на
doma.mk во име на слободен софтвер, да ги порача потребните пијалоци ќе ви
дадам целосна листа што како и да ја плати профактурата. Би го направил се
ова јас ама од таму ми рекоа дека требало човек од фирмата.

Не верувам дека е повеќе од 10 мин работа, профактурата како што ми рекоа
стига на маил.

Ќе ставите време во 08:00 на ФИНКИ односно пред Технолошко-Металуршкиот
Факултет. Рекоа кога ќе стигне профактурата што побрзо да се плати.

Потребно е:
30 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=7143
15 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=406
10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=86
10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13398
10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13396
10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=16455

Поздрав,
Димитар


On Tue, May 6, 2014 at 6:44 PM, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>wrote:

> > Мислам дека е ок, али би заменил 40Л вода, 30 кока кола, 30 густи и 20
> фанта за ипак да има више вода (и за кафето)
>
> +1
>
> ---
>
> Goce Mitevski
> Independent Professional
>
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://www.nicer2.com/about
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140508/75467ae0/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list