[Mozilla] Официјален фотограф на хакатон со Firefox OS

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Thu May 8 11:12:44 UTC 2014


2014-05-08 12:40 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:

> Ќе ни треба и официјален фотограф на настанот т.е. некој што ќе биде
> задолжен само да прави фотографии додека се одвива настанот.
>
> Пожелно е фотографиите да бидат со висок квалитет, така што веројатно
> ќе ни треба и DSLR-фотоапарат.
>
> Какви ни се опциите во врска со ова?
>

Ја имам DSLR, секако ќе го носам. Ако нема друга опција - ќе посликам малце
јас.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140508/a28ab8cb/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list