[Mozilla] беџови

Gorjan Jovanovski jovanovski at gorjan.info
Thu May 8 18:39:38 UTC 2014


Направив вакви со „организатор“ и „ментор“ варијанти, испринтав по 8 од
секое. Кој има врвки/опаковки вакви, безопасни или мозила беџови, што било
за да ги носиме на нас и да се разликуваме :)

http://prntscr.com/3hea1w

-- 
Portfolio: http://gorjan.info
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140508/f37a8391/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list