[Mozilla] беџови

Marko Paloski paloskimarko at hotmail.com
Thu May 8 18:43:30 UTC 2014


Јас имам 10 врвки мозила, од материјалите што беа за клубот, ќе ги донесам.

From: jovanovski at gorjan.info
Date: Thu, 8 May 2014 20:39:38 +0200
To: mozilla at lists.softver.org.mk
Subject: [Mozilla] беџови

Направив вакви со „организатор“ и „ментор“ варијанти, испринтав по 8 од секое. Кој има врвки/опаковки вакви, безопасни или мозила беџови, што било за да ги носиме на нас и да се разликуваме :)

http://prntscr.com/3hea1w


-- 
Portfolio: http://gorjan.info
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski

_______________________________________________
Mozilla mailing list
Mozilla at lists.softver.org.mk
https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140508/f3619fd7/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list