[Mozilla] петок попладне на финки?

novica novica at on.net.mk
Fri May 9 08:13:28 UTC 2014


> друго петок: дали имаме некакви постери или не?
>
> ако не, дали некој може да склопи црно-бело колку само насоки кон
> просторијата да наместиме
>
> нешто во смисла „фајрфокс во овој правец“. јас можам да ги отштампам и
> да ги залепиме утре вечер?

пинг пинг

--
ннвц


More information about the Mozilla mailing list