[Mozilla] утре бидете на ФИНКИ во 8 наутро

novica novica at on.net.mk
Fri May 9 14:17:00 UTC 2014


сите организатори, ментори и сл.

да бидеме на локација 1 час пред да почне настанот.

-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list