[Mozilla] lokalen mirror na golemi raboti

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri May 9 08:19:15 UTC 2014


> за настанот ќе треба да го mirror-ираме локално ова
> ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/labs/fxos-simulator/
>
> пошто е повеќе од 100 мега симулаторот

- Направив mirror на ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/labs/fxos-simulator/

- Дали некој знае други големи фајлови што ќе им требаат на сите
учесници за да бидат достапни локално?--
Glisha


More information about the Mozilla mailing list