[Mozilla] Пијалоци

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat May 10 00:36:17 UTC 2014


Тоалетна хартија, течен сапун , салфети и бришачи за раце.

Сите овие работи ќе се набават утре од буџетот од настанот за финки мозила
клубот.

Кај Гоце има околу 4к денари за оваа намена.

Дамјан ќе ги земе бокалите за греење вода.

Стама
On May 9, 2014 8:46 PM, "Ana Risteska" <a.risteska at gmail.com> wrote:

> Останаа кафе, млеко, лажичиња, шеќерчиња?
>
>
> 2014-05-09 11:09 GMT+02:00 Dimitar Jovanov <dimitar.jovanov.92 at gmail.com>:
>
>> Средено, рекоа нема проблем.
>>
>> Поздрав,
>> Димитар
>> On May 9, 2014 10:56 AM, "Dimitar Jovanov" <dimitar.jovanov.92 at gmail.com>
>> wrote:
>>
>>> Мене ми го пратија само тоа и јас не сватив ама кога им пишав не ми
>>> вратија.
>>>
>>> Ќе ѕвонам и ќе им кажам сега.
>>> On May 9, 2014 10:18 AM, "Igor Stamatovski" <igor.stamatovski at gmail.com>
>>> wrote:
>>>
>>>> Димитар си ми пратил само бр. на фактура и износ, тоа неможам да го
>>>> платам никако.
>>>>
>>>> Исто како да си ми дал име и презиме и град, а не и адреса, така што
>>>> не знам кај да одам коа ќе го најдам градот.
>>>>
>>>> Ми треба жиро сметка.. Амаа пошто е касно сеа за тоа ќе извадам се во
>>>> кеш пари и ќе ги платиме на лице место.
>>>>
>>>> Координирај ги тие од дома.мк дека утре ќе им го платиме пијалоците
>>>> кога ќе ги испорачаат.
>>>>
>>>> Стама
>>>>
>>>> 2014-05-08 12:23 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com
>>>> >:
>>>> > Регистрирај се слободно во име на 2с.мк со податоците што ти ги
>>>> пратив.
>>>> >
>>>> >
>>>> > Поздрав,
>>>> > Стама
>>>> >
>>>> > 2014-05-08 12:19 GMT+02:00 Dimitar Jovanov <
>>>> dimitar.jovanov.92 at gmail.com>:
>>>> >> За пијалоците потребо е некој од слободен софтвер да се регистрира на
>>>> >> doma.mk во име на слободен софтвер, да ги порача потребните
>>>> пијалоци ќе ви
>>>> >> дадам целосна листа што како и да ја плати профактурата. Би го
>>>> направил се
>>>> >> ова јас ама од таму ми рекоа дека требало човек од фирмата.
>>>> >>
>>>> >> Не верувам дека е повеќе од 10 мин работа, профактурата како што ми
>>>> рекоа
>>>> >> стига на маил.
>>>> >>
>>>> >> Ќе ставите време во 08:00 на ФИНКИ односно пред
>>>> Технолошко-Металуршкиот
>>>> >> Факултет. Рекоа кога ќе стигне профактурата што побрзо да се плати.
>>>> >>
>>>> >> Потребно е:
>>>> >> 30 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=7143
>>>> >> 15 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=406
>>>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=86
>>>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13398
>>>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13396
>>>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=16455
>>>> >>
>>>> >> Поздрав,
>>>> >> Димитар
>>>> >>
>>>> >>
>>>> >> On Tue, May 6, 2014 at 6:44 PM, Goce Mitevski <
>>>> goce.mitevski at gmail.com>
>>>> >> wrote:
>>>> >>>
>>>> >>> > Мислам дека е ок, али би заменил 40Л вода, 30 кока кола, 30 густи
>>>> и 20
>>>> >>> > фанта за ипак да има више вода (и за кафето)
>>>> >>>
>>>> >>> +1
>>>> >>>
>>>> >>> ---
>>>> >>>
>>>> >>> Goce Mitevski
>>>> >>> Independent Professional
>>>> >>>
>>>> >>> ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>>> >>> ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
>>>> >>> ■ http://www.nicer2.com/about
>>>> >>> ■ http://monsteer.deviantart.com/
>>>> >>> ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
>>>> >>>
>>>> >>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>>> >>> _______________________________________________
>>>> >>> Mozilla mailing list
>>>> >>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>>>> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>>> >>
>>>> >>
>>>> >>
>>>> >> _______________________________________________
>>>> >> Mozilla mailing list
>>>> >> Mozilla at lists.softver.org.mk
>>>> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>>> >>
>>>> >
>>>> >
>>>> >
>>>> > --
>>>> > Igor
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Igor
>>>> _______________________________________________
>>>> Mozilla mailing list
>>>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>>>
>>>
>> _______________________________________________
>> Mozilla mailing list
>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140510/5302e8ec/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list