[Mozilla] Пијалоци

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri May 9 18:45:34 UTC 2014


Останаа кафе, млеко, лажичиња, шеќерчиња?


2014-05-09 11:09 GMT+02:00 Dimitar Jovanov <dimitar.jovanov.92 at gmail.com>:

> Средено, рекоа нема проблем.
>
> Поздрав,
> Димитар
> On May 9, 2014 10:56 AM, "Dimitar Jovanov" <dimitar.jovanov.92 at gmail.com>
> wrote:
>
>> Мене ми го пратија само тоа и јас не сватив ама кога им пишав не ми
>> вратија.
>>
>> Ќе ѕвонам и ќе им кажам сега.
>> On May 9, 2014 10:18 AM, "Igor Stamatovski" <igor.stamatovski at gmail.com>
>> wrote:
>>
>>> Димитар си ми пратил само бр. на фактура и износ, тоа неможам да го
>>> платам никако.
>>>
>>> Исто како да си ми дал име и презиме и град, а не и адреса, така што
>>> не знам кај да одам коа ќе го најдам градот.
>>>
>>> Ми треба жиро сметка.. Амаа пошто е касно сеа за тоа ќе извадам се во
>>> кеш пари и ќе ги платиме на лице место.
>>>
>>> Координирај ги тие од дома.мк дека утре ќе им го платиме пијалоците
>>> кога ќе ги испорачаат.
>>>
>>> Стама
>>>
>>> 2014-05-08 12:23 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com
>>> >:
>>> > Регистрирај се слободно во име на 2с.мк со податоците што ти ги пратив.
>>> >
>>> >
>>> > Поздрав,
>>> > Стама
>>> >
>>> > 2014-05-08 12:19 GMT+02:00 Dimitar Jovanov <
>>> dimitar.jovanov.92 at gmail.com>:
>>> >> За пијалоците потребо е некој од слободен софтвер да се регистрира на
>>> >> doma.mk во име на слободен софтвер, да ги порача потребните пијалоци
>>> ќе ви
>>> >> дадам целосна листа што како и да ја плати профактурата. Би го
>>> направил се
>>> >> ова јас ама од таму ми рекоа дека требало човек од фирмата.
>>> >>
>>> >> Не верувам дека е повеќе од 10 мин работа, профактурата како што ми
>>> рекоа
>>> >> стига на маил.
>>> >>
>>> >> Ќе ставите време во 08:00 на ФИНКИ односно пред
>>> Технолошко-Металуршкиот
>>> >> Факултет. Рекоа кога ќе стигне профактурата што побрзо да се плати.
>>> >>
>>> >> Потребно е:
>>> >> 30 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=7143
>>> >> 15 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=406
>>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=86
>>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13398
>>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13396
>>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=16455
>>> >>
>>> >> Поздрав,
>>> >> Димитар
>>> >>
>>> >>
>>> >> On Tue, May 6, 2014 at 6:44 PM, Goce Mitevski <
>>> goce.mitevski at gmail.com>
>>> >> wrote:
>>> >>>
>>> >>> > Мислам дека е ок, али би заменил 40Л вода, 30 кока кола, 30 густи
>>> и 20
>>> >>> > фанта за ипак да има више вода (и за кафето)
>>> >>>
>>> >>> +1
>>> >>>
>>> >>> ---
>>> >>>
>>> >>> Goce Mitevski
>>> >>> Independent Professional
>>> >>>
>>> >>> ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>> >>> ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
>>> >>> ■ http://www.nicer2.com/about
>>> >>> ■ http://monsteer.deviantart.com/
>>> >>> ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
>>> >>>
>>> >>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>> >>> _______________________________________________
>>> >>> Mozilla mailing list
>>> >>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>>> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>> >>
>>> >>
>>> >>
>>> >> _______________________________________________
>>> >> Mozilla mailing list
>>> >> Mozilla at lists.softver.org.mk
>>> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>> >>
>>> >
>>> >
>>> >
>>> > --
>>> > Igor
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Igor
>>> _______________________________________________
>>> Mozilla mailing list
>>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>>
>>
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140509/d2a73774/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list