[Mozilla] активности после настан

novica novica at on.net.mk
Sun May 11 06:18:00 UTC 2014


со марко се договоривме да направи тој feedback form за да земеме
некаква повратна информација од луѓето што учестуваат.

1. што ви се допадна на настанот
2. што не ви се допанда на настанот
3. дали во идина би дошле на ваков или сличен настан
4. дали во идина би учествувале на вакви настани
5. дали сакате да се вклучите во други активности на заедницата на мозила

може на формата да ги наведеме и информациите за мејлинг листи, ирц, веб
сајт и сл.


-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list