[Mozilla] активности после настан

novica novica at on.net.mk
Mon May 12 08:03:13 UTC 2014


> 1. што ви се допадна на настанот
> 2. што не ви се допанда на настанот
> 3. дали во идина би дошле на ваков или сличен настан
> 4. дали во идина би учествувале на вакви настани
> 5. дали сакате да се вклучите во други активности на заедницата на мозила

Марко, го имаш ова готово веќе или да го правиме ?


-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list