[Mozilla] активности после настан

novica novica at on.net.mk
Mon May 12 10:20:04 UTC 2014


> Додадете и дали сакате да ве зачлениме на мозила листата.

ОК. Еве го формуларот.

https://docs.google.com/a/slobodensoftver.org.mk/forms/d/1e4ntHNsgwMqNeAMKrY85mnNBRPJNR6U8LqLI6hmCaps/viewform
-- кој ќе провери дали работи?

Штом има тука потврда дека сѐ е ок, молам некој нека го сподели со
луѓето што ни беа присутни на настанот.

-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list