[Mozilla] активности после настан

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue May 13 08:34:08 UTC 2014


> ping. feedback се собира додека е тазе.

Како знаеме кој го пополнил формуларот ако не остава email адреса
и/или име и презиме?

Прашувам заради ова:

> „Ако сакате да се зачлените можете тоа да го направите и сами на https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla. Ако одговорите „ДА“ ќе ве зачлениме ние.“

Насловот на формуларот исто така е збунувачки зашто фидбекот не е за
Firefox OS туку за хакатонот.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Professional

■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://www.nicer2.com/abouthttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski


More information about the Mozilla mailing list