[Mozilla] активности после настан

Gorjan Jovanovski jovanovski at gorjan.info
Tue May 13 08:39:29 UTC 2014


Ако одговоривте „ДА“ во претходното прашање, кажете ни во што би сакале да
учестувате?
multiple choice, not one answer only :)


2014-05-13 10:34 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:

> > ping. feedback се собира додека е тазе.
>
> Како знаеме кој го пополнил формуларот ако не остава email адреса
> и/или име и презиме?
>
> Прашувам заради ова:
>
> > „Ако сакате да се зачлените можете тоа да го направите и сами на
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla. Ако одговорите „ДА“ ќе ве
> зачлениме ние.“
>
> Насловот на формуларот исто така е збунувачки зашто фидбекот не е за
> Firefox OS туку за хакатонот.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Professional
>
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://www.nicer2.com/about
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>-- 
Portfolio: http://gorjan.info
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/gorjanjovanovski
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140513/99971b4f/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list