[Mozilla] proekcija film 5 juni aksc

Novica Nakov novica at on.net.mk
Fri May 30 14:33:29 UTC 2014


Здраво на сите,

Договоривме проекција на 'code rush' филмот за mozilla во 
АКСЦ во четврток (5 јуни) во 20 ч.

Идејата е да се зборува малку повеќе за мозила надвор од 
вообичаените (хакерски) кругови.

Се разбира кој сака може да дојде.

--ннвц


More information about the Mozilla mailing list