[Mozilla] дали може да се обидеме октомвриски?

novica novica at on.net.mk
Thu Oct 2 16:35:16 UTC 2014


> состанок датуми октомври.
> 
> http://doodle.com/encwbaikivt8fr52

ок по сѐ изгелда се гледаме во вторник 7.10 во 20 ч.
ќе напишам најава утре на блог-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list