[Mozilla] Состанок за WebMaker html/css работилница

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Sat Oct 18 08:50:09 UTC 2014


+1 за во Парк.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Professional (Graphic and Web Design)

■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://www.nicer2.com/abouthttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski


2014-10-18 8:56 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
> Vtor obid za sostanok denes? Mozhe i vo park, vremevo e ubavo. Aj pishete
>
>
> On Saturday, October 11, 2014, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>
> wrote:
>>
>> Здраво,
>>
>> Јас нема да стигнам за состаноков.
>>
>> Пишете некаде што сте се договориле, за да имам на што да се навратам.
>>
>> Поздрав,
>> Гоце
>>
>> --
>>
>> Goce Mitevski
>> Independent Professional (Graphic and Web Design)
>>
>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>http://www.behance.net/GoceMitevski
>>http://www.nicer2.com/about
>>http://monsteer.deviantart.com/
>>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>>
>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>
>>
>> 2014-10-11 11:48 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:
>> >> На последниот состанок изминатава недела меѓудругото
>> >> зборевме за одржување серија работилници за html/css, каде
>> >> со помош на овие веб технологии учесниците би кодирале
>> >> познати графики (драфт од идејата тука:
>> >> https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Проекти/WebMaker)
>> >>
>> >> Ќе треба да се почне со планирање на програмата за работилницата, па
>> >> затоа
>> >> утре во 14ч. во Хаклаб би направиле
>> >> прв план-состанок.
>> >>
>> >> Сите што се заинтересирани да помогнат и да дојдат, нека
>> >> пишат овде еден краток одговор, па се гледаме утре.
>> >
>> > јас ќе отворам.
>> >
>> > мислам дека курсов треба да го насочиме кон луѓе кои инаку имаат
>> > отпор/страв/незнаат ништо за технологии. Така да, студенти на
>> > финки/етф/и сл. не се цел на курсов. Тоа беше и првата идеја мислам.
>> >
>> >
>> > --
>> > дамјан
>> > _______________________________________________
>> > Mozilla mailing list
>> > Mozilla at lists.softver.org.mk
>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>> _______________________________________________
>> Mozilla mailing list
>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
>
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>


More information about the Mozilla mailing list