[Mozilla] Состанок за WebMaker html/css работилница

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Sat Oct 18 06:56:04 UTC 2014


Vtor obid za sostanok denes? Mozhe i vo park, vremevo e ubavo. Aj pishete

On Saturday, October 11, 2014, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>
wrote:

> Здраво,
>
> Јас нема да стигнам за состаноков.
>
> Пишете некаде што сте се договориле, за да имам на што да се навратам.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Professional (Graphic and Web Design)
>
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://www.nicer2.com/about
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2014-10-11 11:48 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com
> <javascript:;>>:
> >> На последниот состанок изминатава недела меѓудругото
> >> зборевме за одржување серија работилници за html/css, каде
> >> со помош на овие веб технологии учесниците би кодирале
> >> познати графики (драфт од идејата тука:
> >> https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Проекти/WebMaker)
> >>
> >> Ќе треба да се почне со планирање на програмата за работилницата, па
> затоа
> >> утре во 14ч. во Хаклаб би направиле
> >> прв план-состанок.
> >>
> >> Сите што се заинтересирани да помогнат и да дојдат, нека
> >> пишат овде еден краток одговор, па се гледаме утре.
> >
> > јас ќе отворам.
> >
> > мислам дека курсов треба да го насочиме кон луѓе кои инаку имаат
> > отпор/страв/незнаат ништо за технологии. Така да, студенти на
> > финки/етф/и сл. не се цел на курсов. Тоа беше и првата идеја мислам.
> >
> >
> > --
> > дамјан
> > _______________________________________________
> > Mozilla mailing list
> > Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20141018/8d160efb/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list