[Mozilla] Состанок за WebMaker html/css работилница

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Sat Oct 18 09:45:14 UTC 2014


> Во 13ч школка

Да не е тоа многу скоро? Мислам подобро накај 15 ч. за да оставиме
малку време луѓето да ги видат поракиве и да се организираат. Секако
ако некој друг освен мене и тебе воопшто планира да доаѓа.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Professional (Graphic and Web Design)

■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://www.nicer2.com/abouthttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski


2014-10-18 11:00 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
> Во 13ч школка
>
>
> On Saturday, October 18, 2014, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>
> wrote:
>>
>> +1 за во Парк.
>>
>> Поздрав,
>> Гоце
>>
>> --
>>
>> Goce Mitevski
>> Independent Professional (Graphic and Web Design)
>>
>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>http://www.behance.net/GoceMitevski
>>http://www.nicer2.com/about
>>http://monsteer.deviantart.com/
>>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>>
>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>
>>
>> 2014-10-18 8:56 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
>> > Vtor obid za sostanok denes? Mozhe i vo park, vremevo e ubavo. Aj
>> > pishete
>> >
>> >
>> > On Saturday, October 11, 2014, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>
>> > wrote:
>> >>
>> >> Здраво,
>> >>
>> >> Јас нема да стигнам за состаноков.
>> >>
>> >> Пишете некаде што сте се договориле, за да имам на што да се навратам.
>> >>
>> >> Поздрав,
>> >> Гоце
>> >>
>> >> --
>> >>
>> >> Goce Mitevski
>> >> Independent Professional (Graphic and Web Design)
>> >>
>> >> ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>> >> ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
>> >> ■ http://www.nicer2.com/about
>> >> ■ http://monsteer.deviantart.com/
>> >> ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
>> >>
>> >> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>> >>
>> >>
>> >> 2014-10-11 11:48 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:
>> >> >> На последниот состанок изминатава недела меѓудругото
>> >> >> зборевме за одржување серија работилници за html/css, каде
>> >> >> со помош на овие веб технологии учесниците би кодирале
>> >> >> познати графики (драфт од идејата тука:
>> >> >> https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Проекти/WebMaker)
>> >> >>
>> >> >> Ќе треба да се почне со планирање на програмата за работилницата, па
>> >> >> затоа
>> >> >> утре во 14ч. во Хаклаб би направиле
>> >> >> прв план-состанок.
>> >> >>
>> >> >> Сите што се заинтересирани да помогнат и да дојдат, нека
>> >> >> пишат овде еден краток одговор, па се гледаме утре.
>> >> >
>> >> > јас ќе отворам.
>> >> >
>> >> > мислам дека курсов треба да го насочиме кон луѓе кои инаку имаат
>> >> > отпор/страв/незнаат ништо за технологии. Така да, студенти на
>> >> > финки/етф/и сл. не се цел на курсов. Тоа беше и првата идеја мислам.
>> >> >
>> >> >
>> >> > --
>> >> > дамјан
>> >> > _______________________________________________
>> >> > Mozilla mailing list
>> >> > Mozilla at lists.softver.org.mk
>> >> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>> >> _______________________________________________
>> >> Mozilla mailing list
>> >> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>> >
>> >
>> > _______________________________________________
>> > Mozilla mailing list
>> > Mozilla at lists.softver.org.mk
>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>> >
>> _______________________________________________
>> Mozilla mailing list
>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
>
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>


More information about the Mozilla mailing list