[Mozilla] Состанок за WebMaker html/css работилница

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Sat Oct 18 09:47:51 UTC 2014


On Saturday, October 18, 2014, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>
wrote:

> > Во 13ч школка


Јас не можам во 3, а ако има заинтересирани за подоцна - нека пишат.


>
> Да не е тоа многу скоро? Мислам подобро накај 15 ч. за да оставиме
> малку време луѓето да ги видат поракиве и да се организираат. Секако
> ако некој друг освен мене и тебе воопшто планира да доаѓа.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Professional (Graphic and Web Design)
>
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://www.nicer2.com/about
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2014-10-18 11:00 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com
> <javascript:;>>:
> > Во 13ч школка
> >
> >
> > On Saturday, October 18, 2014, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com
> <javascript:;>>
> > wrote:
> >>
> >> +1 за во Парк.
> >>
> >> Поздрав,
> >> Гоце
> >>
> >> --
> >>
> >> Goce Mitevski
> >> Independent Professional (Graphic and Web Design)
> >>
> >> ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
> >> ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
> >> ■ http://www.nicer2.com/about
> >> ■ http://monsteer.deviantart.com/
> >> ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
> >>
> >> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> >>
> >>
> >> 2014-10-18 8:56 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com
> <javascript:;>>:
> >> > Vtor obid za sostanok denes? Mozhe i vo park, vremevo e ubavo. Aj
> >> > pishete
> >> >
> >> >
> >> > On Saturday, October 11, 2014, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com
> <javascript:;>>
> >> > wrote:
> >> >>
> >> >> Здраво,
> >> >>
> >> >> Јас нема да стигнам за состаноков.
> >> >>
> >> >> Пишете некаде што сте се договориле, за да имам на што да се
> навратам.
> >> >>
> >> >> Поздрав,
> >> >> Гоце
> >> >>
> >> >> --
> >> >>
> >> >> Goce Mitevski
> >> >> Independent Professional (Graphic and Web Design)
> >> >>
> >> >> ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
> >> >> ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
> >> >> ■ http://www.nicer2.com/about
> >> >> ■ http://monsteer.deviantart.com/
> >> >> ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
> >> >>
> >> >> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> >> >>
> >> >>
> >> >> 2014-10-11 11:48 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com
> <javascript:;>>:
> >> >> >> На последниот состанок изминатава недела меѓудругото
> >> >> >> зборевме за одржување серија работилници за html/css, каде
> >> >> >> со помош на овие веб технологии учесниците би кодирале
> >> >> >> познати графики (драфт од идејата тука:
> >> >> >> https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Проекти/WebMaker)
> >> >> >>
> >> >> >> Ќе треба да се почне со планирање на програмата за работилницата,
> па
> >> >> >> затоа
> >> >> >> утре во 14ч. во Хаклаб би направиле
> >> >> >> прв план-состанок.
> >> >> >>
> >> >> >> Сите што се заинтересирани да помогнат и да дојдат, нека
> >> >> >> пишат овде еден краток одговор, па се гледаме утре.
> >> >> >
> >> >> > јас ќе отворам.
> >> >> >
> >> >> > мислам дека курсов треба да го насочиме кон луѓе кои инаку имаат
> >> >> > отпор/страв/незнаат ништо за технологии. Така да, студенти на
> >> >> > финки/етф/и сл. не се цел на курсов. Тоа беше и првата идеја
> мислам.
> >> >> >
> >> >> >
> >> >> > --
> >> >> > дамјан
> >> >> > _______________________________________________
> >> >> > Mozilla mailing list
> >> >> > Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> >> >> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >> >> _______________________________________________
> >> >> Mozilla mailing list
> >> >> Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> >> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >> >
> >> >
> >> > _______________________________________________
> >> > Mozilla mailing list
> >> > Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> >> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >> >
> >> _______________________________________________
> >> Mozilla mailing list
> >> Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Mozilla mailing list
> > Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20141018/7d0bbefb/attachment-0001.html>


More information about the Mozilla mailing list