[Mozilla] Состанок за WebMaker html/css работилница

novica novica at on.net.mk
Sat Oct 18 10:50:37 UTC 2014


дечки сега е 12.50 и јас сега го гледам мејлов.

in retrospect веројатно ќе можев да стигнам во 13 ч. јеби га.

ве молам пишувајте барем еден ден однапред за планови.

...

ајде во понеделник на прва помош да се најдеме? и така нема многу гужва
на тој настан?


More information about the Mozilla mailing list