[Mozilla] септемвриска средба?

novica novica at on.net.mk
Mon Sep 1 16:53:10 UTC 2014


Здраво на сите,

Има ли расположение да правиме средба месецов?

Дали имаме нешто ново од минатиот пат што се договаравме?


-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list