[Mozilla] септемвриска средба?

Marko Paloski paloskimarko at hotmail.com
Wed Sep 3 10:10:53 UTC 2014


Здравоо,

Може средба, таман и плановите и идеи за студент клубот да споделам, а и да се видиме :))
Кога можете?

Поздрав,


> Date: Mon, 1 Sep 2014 18:53:10 +0200
> From: novica at on.net.mk
> To: mozilla at lists.softver.org.mk
> Subject: [Mozilla] септемвриска средба?
> 
> 
> Здраво на сите,
> 
> Има ли расположение да правиме средба месецов?
> 
> Дали имаме нешто ново од минатиот пат што се договаравме?
> 
> 
> -- 
> ннвц
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140903/a81a42dd/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list