[Mozilla] Недовршени активности во врска со буџетот на хакатонот

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Sat Sep 6 09:33:22 UTC 2014


Здраво,

Колку што знам, работата со распределувањето на парите од буџетот што
го добивме од Mozilla не е завршена.

За хакатонот, пресрет ни излезе Слободен Софтвер Македонија и
средствата што ни беа позајмени треба да ги вратиме. Помина навистина
долго време од хакатонот, па *ги молам тие што треба да се ангажираат
околу тој дел од работата, да се ангажираат*.

Исто така, дел од средствата, треба да се вратат и на клубот на Firefox.

Кој сѐ помогна да се префрлат парите кога ни требаа за хакатонот...
Новица, Стама, Дамјан, Горјан?

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Professional (Graphic and Web Design)

■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://www.nicer2.com/abouthttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski


More information about the Mozilla mailing list