[Mozilla] Недовршени активности во врска со буџетот на хакатонот

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Sep 6 09:54:43 UTC 2014


Горјан ме контактираше веднаш штом стигнаа средствата. Но поради други
обврски и летни одмори не сме ја завршиле работата.

Според мене наједноставно е горјан да ги уплати парите како донација на
слободен софтвер на жиро сметка со шифра 862.

Поздрав,
Стама
On Sep 6, 2014 11:34 AM, "Goce Mitevski" <goce.mitevski at gmail.com> wrote:

> Здраво,
>
> Колку што знам, работата со распределувањето на парите од буџетот што
> го добивме од Mozilla не е завршена.
>
> За хакатонот, пресрет ни излезе Слободен Софтвер Македонија и
> средствата што ни беа позајмени треба да ги вратиме. Помина навистина
> долго време од хакатонот, па *ги молам тие што треба да се ангажираат
> околу тој дел од работата, да се ангажираат*.
>
> Исто така, дел од средствата, треба да се вратат и на клубот на Firefox.
>
> Кој сѐ помогна да се префрлат парите кога ни требаа за хакатонот...
> Новица, Стама, Дамјан, Горјан?
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Professional (Graphic and Web Design)
>
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://www.nicer2.com/about
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140906/18d69296/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list