[Mozilla] септемвриска средба?

novica novica at on.net.mk
Sun Sep 7 06:40:35 UTC 2014


> мене исто ми одговара после 15-ти Септември, доколку има повеќе учесници
> може да разговараме и за одредени новости.

ајде doodle:
http://doodle.com/zk5bpe6y4qgzfg7d

ако имате специфични теми што сакате да ги збориме кажете ги однапред за
се подготвиме сите однапред.

-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list