[Mozilla] Недовршени активности во врска со буџетот на хакатонот

novica novica at on.net.mk
Tue Sep 23 07:11:11 UTC 2014


> 28800 денари

се 601 долари а според багот треба да добиеме 624 (Bug 997687)

на багот се пријавени 5540 MKD за ванчо

не можам да видам колку е за клубот -- ваљда Гоце знае тоа поточно

остатокот е на слободен софтвер со тоа што сме 25 долари и мањак.


-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list