[Npss] многу рана скица на политиката

Novica Nakov novica at slobodensoftver.org.mk
Tue Jun 22 11:49:51 CEST 2010


Здраво на сите,

Не знам дали е топлото време, звукот на вувузелите или ланскиот одмор
ама до сега не добив ни приватно нити овде на листа некаква повратна
инфомрација од средбата од пред 15тина дена.

Но, како и да е, еве рана, многу рана скица на тоа како би изгледала
НПСС базирана на веќе објавените забелешки и некои постари материјали
на кои во изминатиот период има работено Слободен софтвер Македонија.

http://npss.slobodensoftver.org.mk/p/blog-page_22.html

Поздрав,

-- 
Новица Наков
Слободен софтвер Македонија
http://slobodensoftver.org.mk


More information about the Npss mailing list