[Npss] последна ревизија на политиката за слободен софтвер

Novica Nakov novica at slobodensoftver.org.mk
Tue Nov 2 18:34:42 CET 2010


По дел од коментарите што стигнаа од Ванчо и Вангел составив
надополент текст и тој е објавен на старото место:

http://npss.slobodensoftver.org.mk/p/blog-page_22.html

Патем, да најавам дека следната недела ќе закажеме нова средба.
Останува за точниот датум да пишам повторно.

-- 
новица


More information about the Npss mailing list