[Npss] состанок на работната група

Dimitrovska Vasilka dimitrovskav at yahoo.com
Tue Nov 16 18:15:58 CET 2010


Драги пријатели,
сакам да ве известам дека денеска имав мал оперативен зафат кој ќе ме врзе дома најмалку 2 недели, па нема да бидам во можност да присуствувам на оваа средба или било каков друг настан поврзан со НППС во рамките на овој период.
Ви посакувам успешна работа во петок, па известете како минал состанокот.
Поздрав
Василка

---------------------------

Dimitrovska VasilkaIndependent archaeologist and professional tourist guideMy web pageshttp://arheo.com.mk

http://twitter.com/Arheobloghttp://arheo.blog.mk

http://travel.arheo.com.mk

http://skopje.arheo.com.mk

http://creative.arheo.com.mk

http://arheoblog.blogspot.comgsm: + 389 75 566 780; + 389 77 524 987

--- On Tue, 11/16/10, Миша Поповиќ <misa at slobodensoftver.org.mk> wrote:

From: Миша Поповиќ <misa at slobodensoftver.org.mk>
Subject: [Npss] состанок на работната група
To: npss at lists.softver.org.mk
Date: Tuesday, November 16, 2010, 2:16 AM

Почитувани,

Последниот состанок на работната група ќе се случи во петок на истата
локација (МКЦ).

Поединечните покани ќе ви стигнат на е-поштенската адреса во текот на денот.

поздрав

-- 
Миша Поповиќ / Misha Popovikj
http://slobodensoftver.org.mk
_______________________________________________
Npss mailing list
Npss at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/listinfo/npss      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/npss/attachments/20101116/9803d852/attachment.htm>


More information about the Npss mailing list