[Npss] состанок на работната група

Миша Поповиќ misa at slobodensoftver.org.mk
Tue Nov 16 11:16:42 CET 2010


Почитувани,

Последниот состанок на работната група ќе се случи во петок на истата
локација (МКЦ).

Поединечните покани ќе ви стигнат на е-поштенската адреса во текот на денот.

поздрав

-- 
Миша Поповиќ / Misha Popovikj
http://slobodensoftver.org.mk


More information about the Npss mailing list