[Npss] по денешниот состанок - 07.10.2010

Novica Nakov novica at slobodensoftver.org.mk
Thu Oct 7 20:23:59 CEST 2010


Здраво на сите,

Се надевам дека остануваме на договореното за испраќање на забелешки,
предлози и други коментари во врска со текстот што го разгледувавме
денес.

Ако поради некоја причина некој се чуствува неудобно при праќање на
порака на листа, може слободно да испратите на мојата адреса.Благодарам.-- 
Новица Наков
Слободен софтвер Македонија
http://slobodensoftver.org.mk


More information about the Npss mailing list