[Npss] последна ревизија на политиката за слободен софтвер

Novica Nakov novica at slobodensoftver.org.mk
Wed Oct 20 10:58:14 CEST 2010


Здраво на сите,

Најновата ревизија на текстот е објавена на
http://npss.slobodensoftver.org.mk/p/blog-page_22.html

Пред следната средба ги собираме последните коментари во врска со текстот.

Благодариме за соработката.

-- 
Новица Наков
Слободен софтвер Македонија
http://slobodensoftver.org.mk


More information about the Npss mailing list