[LUG] Linux Sobir #2

Darko Stojcev atom1c at linux.net.mk
Mon Aug 19 17:55:10 UTC 2002


И јас мислам дека е најдобро да се собереме у Пингвин паб. За триесет
муштерии ако треба и маси ќе растргаат таму, келнерките се multiuser
mainframe, пивото е мммммммм (како со тузот да го правеле) и кикириките
баеги ги засолуваат. Нели, за да викнеш уште едно. Башка маса си е маса, кој
има проект план, елаборати, блупринт, може фино лепо да го растрга па сите
да видиме како што треба. Од друга страна пак, ако се конзумира друго освен
јачменов екстракт..и парк може.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list