[LUG] Linux Sobir #2

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Mon Aug 19 18:26:26 UTC 2002


Во својата последна порака, Darko Stojcev напиша:

| пивото е мммммммм 

Да ама е скапо...

| ако се конзумира друго освен
| јачменов екстракт..и парк може.

Ете гледаш како ти текнуваат работи...

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list