[LUG] Linux Sobir #2

Ivan Stojmirov ivans at npk.com.mk
Tue Aug 20 07:37:57 UTC 2002


On Monday 19 August 2002 20:26, Novica Nakov wrote:
> Во својата последна порака, Darko Stojcev напиша:
> | пивото е мммммммм
> Да ама е скапо...
>
> | ако се конзумира друго освен
> | јачменов екстракт..и парк може.
> Ете гледаш како ти текнуваат работи...


И јас сум за у парк да се собереме овој пат.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list