[LUG] за Собирот

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Aug 21 12:29:25 UTC 2002


Може да се среди собирот да се одржи во простории на Градско Собрание, но
мора да реагирате најбрзо за да знам дали да букирам место. Има доволно
простор дури и за повеќе од 30 луѓе и може да си донесеме пиење ако
сакаме...

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list